Over Cece Noir

Smooth sax sounds with a killer timing

cece Noir saxofoniste

Caroline Breugem is sinds 2008 op het podium te vinden. De eerste jaren in coverband Mag Het Wat Zachter, en inmiddels rockt ze alweer 10 jaar als Cece Noir (voorheen Miss Saxolirious).  


Cece deelt het podium met DJ's, zangeressen, percussionisten, violisten of solo. De afwisseling van muziek vindt ze heerlijk en ze gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Improvisatie en freestyle zijn haar specialiteiten. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty randje.


Cece Noir zet een heerlijke vibe neer en laat de muziek tot leven komen. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80's, of op een romantische bruiloft met mooie balads. Cece pakt het publiek maar al te graag in met haar smooth sax sounds with a killer timing.


Cece Noir is te vinden op de meest uiteenlopende locaties. Van strandtent tot kasteel, van club tot jouw achtertuin. 


Een greep uit het aantal venues waar Cece graag te vinden is: The Loft & Madam (Amsterdam), Panama (Amsterdam), Duplex (Praag), Sugarfactory (Amsterdam), Grand Hotel Krasnapolsky (Amsterdam), Club Punta Arabi (Ibiza), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Winkel van Sinkel (Utrecht) en nog veel meer.


Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ's uit binnen- en buitenland. In 2019 bracht ze samen met Oded Nir het nummer 'Amsterdam Nights' uit.